Kundeoplevelser

Service i særklasse

Før jeg fik kontakt med  autoklasse havde jeg haft kontakt til en række andre leasingselskaber, men det strandede altid på, at deres gebyrer var så høje at fordelen ved flexleasing fuldstændig forsvandt.

Det var helt anderledes med autoklasse hvor jeg endte med et tilbud på min drømmebil som var væsentligt bedre end de andre jeg  havde fået.
Kort tid efter hentede jeg min Audi hos autoklasse og der mødte mig et fantastisk syn - endnu bedre end jeg havde drømt om, perfekt klargjort, og fuldstændigt som at hente en spritny bil :-)
Alt i alt en super oplevelse med autoklasse og jeg har sidenhen anbefalet dem til mange venner og bekendte". 

Rasmus Christensen


"Jeg har nu indgået kontrakt nr. 2 med autoklasse med stor tilfredshed. Jeg blev guided igennem leasing-junglen og fik udarbejdet en super kontrakt tilpasset mit behov. Er nu godt kørende med tryghed i hovedsædet".

Allan Handreck


"Igennem en lang årrække, har vi leaset biler og har således gjort os en del erfaringer på området – ikke alle har været gode – faktisk langt fra.
Fra allerførste kontakt , følte vi os i trygge hænder. De responderede prompte og afsøgte muligheder og løsninger på alle vores særlige behov, og vendte hver gang tilbage med saglige og reelle svar.
At finansieringsvilkårene endvidere var særdeles konkurrencedygtige og ligeledes blev håndteret til UG, gjorde kun oplevelsen endnu bedre.
Super seriøst, kompetent og professionelt firma, der kæmper lige indtil bilen er tilfredsstillende leveret hos kunden.
Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til autoklasse" ,

Jesper og Laura


"Min oplevelse hos autoklasse har, lige fra de indledende samtaler og indtil den endelige leasingaftale blev indgået, udelukkende været positiv.
Under hele forløbet har jeg følt mig i gode hænder hos Michael. Hans entusiasme indenfor biler og hans fokus på både at sikre et produkt af god kvalitet og samtidig til en yderst konkurrencedygtig pris, har virkeligt imponeret mig".

Kristian B.


"Jeg er meget tilfreds med den service, vejledning og levering, som autoklasse har sørget for. Jeg har mødt stor hjælpsomhed ifm. mine spørgsmål. Som nybegynder indenfor flexleasing, har det været betryggende, at få fyldestgørende vejledning. Derudover har autoklasse været flittig til at få besvaret mine spørgsmål, så jeg kunne være sikker på at tage den helt rigtige beslutning.
autoklasse gjorde et rigtig godt stykke arbejde med at finde den helt rigtige bil, som kun har kørt få kilometer, fremstår i en rigtig flot stand og som opfylder alle de ønsker, jeg havde til bilen, plus endda et par stykker ekstra". 

Simon T. Larsen


"Jeg har benyttet autoklasse til at hjælpe mig med at få en BMW M2. Efter de indledende samtaler om mine ønsker og begrænsninger, gik min rådgiver, Michael, grundigt til værks og endte med at skaffe mig en fantastisk, næsten ny Long Beach Blue BMW M2.
Efterfølgende har jeg også valt at re-lease min Lotus Elise gennem autoklasse bl.a. for at få fordel af den trackday-forsikring de ekstraordinært tilbyder.
Jeg vil fremhæve autoklasse på følgende måder:

  • Kunden i fokus i deres tilgang til opgaver og spørgsmål
  • Engageret og stor viden om leasing og biler
  • Mulighed for trackday-forsikring
  • Sidst men ikke mindst - den rigtige pris!
Bo H.


Service i særklasse!
"September 2018, blev jeg tilbudt drømmebilen - men jeg havde aldrig før prøvet flexleasing så spørgsmål, tvivl, og usikkerhed for faldgrupper og risici var nærmest altoverskyggende og virkelig udfordrende - turde jeg tage skridtet!?
Mange, lange, og gentagende gode samtaler med Michael formåede han at sætte tingene i system, og skabte et overblik samtidig med at han fik sat konkrete ord på mine bekymringer, fra praktik til økonomi, og hjalp med alt vedr. overtagelse af bil, ejerskab, flexleasing kontrakt, og hvad der ellers er at praktiske udfordringer - så det eneste jeg behøvede var at hente drømmebilen, dreje nøglen, og nyde...
Genforhandling af leasing kontrakten efter vinteren var jeg selvsagt spændt på, men atter viste autoklasse deres værd og kontaktede mig tidligt forud for deadline, skaffede vurdering og ny leasingkontrakt således at sæsonen kunne starte on time!
Det virker som om der arbejdes 24-7, har aldrig oplevet at måtte vente på svar, altid kontaktbar på mail eller telefon, altid løsningsorienteret.
Den form for kundepleje, -service, og entusiasme der udvises fra autoklasse er et særsyn i Danmark - desværre"

Frank A.


"autoklasse har bistået mig med rådgivning og vejledning i særklasse. autoklasse har været meget hjælpsom og konsekvent hurtig til at svare på spørgsmål, hverdag som weekend og fra morgen til aften.

autoklasse har effektivt hjulpet mig med at finde præcis den bil jeg ønskede, på trods af at min ønskede bil var en limiteret udgave. Det har været særligt betryggende, at autoklasse deler samme høje forventninger til bilens stand, kilometertal, dokumenteret kilometer/service, tidligere ejer(e) m.v. autoklasse har været særlig skarp på dette punkt, og har handlet yderst professionelt med at sikre, at bilen blev leveret præcist som forventet - og endda lidt mere til. Her er man ikke i tvivl om, at man er i gode hænder.

Det er første gang jeg danner erfaring med flexleasing. autoklasse har gjort oplevelsen meget positiv, og jeg vil uden tvivl give min anbefaling"


Lasse T.L.

På Trustpilot og Google kan du se kvaliteten af autoklasse's arbejde: