Om autoklasse.dk 

autoklasse.dk har rødder i en mangeårig interesse for biler. Ud over at bilen er et transportmiddel, er vi mange, der også vil have en oplevelse, noget sjæl, noget teknik, noget luksus, mere sikkerhed osv.

autoklasse.dk finder præcis den bil, der matcher dine særlige ønsker og behov og vi gør samtidigt en dyd ud af at se ud i fremtiden omkring de trends eller lovgivning, der står for døren således at du som kunde får den bedste handelsvare som muligt.

autoklasse.dk har et minimum af varelager og ikke noget kæmpe showroom med 100 biler bag store glasfacader. Hvorfor? Fordi et forældet varelager bare koster penge - penge du som kunde ender med at betale. Ligeledes skal du som kunde have mulighed for at få en bil, der præcis er udstyret som du ønsker - det har bilen på lageret sjældent!

Til gengæld handler vi vores biler direkte hos Mercedes-Benz, Audi, BMW, Porsche osv, så du sikres den bedste vare.

autoklasse.dk finder den bil du ønsker, formidler leasing eller finansiering, får den kontrolleret, indkøbt og får den hjem til dig. 

Du kan også komme med en bil, du selv har fundet eller allerede leaser, så laver vi et konkurrencedygtigt tilbud på leasing af den.