Om kunden: 

autoklasse.dk tager udgangspunkt i at vi et til for kunden - ikke omvendt. 

Vi svarer hurtigt på dine henvendelser og vi handler gerne biler og laver tilbud uden for normal arbejdstid, hvis det er det som skal til for at få en eftertragtet og ønsket bil i hus.

Ligeledes leverer vi gerne bilen hvor du måtte ønske det - ligemeget om det er på din privatadresse, på dit job eller andetsteds.

Vi vejleder både i valg af bil og leasingform og har en dialog omkring valg af samt sammenhæng mellem udbetaling, månedlige ydelser samt restværdi. 

autoklasse.dk er der for kunden - dig!


Hvad siger vores kunder om os? 


"Før jeg fik kontakt med  autoklasse.dk havde jeg haft kontakt til en række andre leasingselskaber, men det strandede altid på, at deres gebyrer var så høje at fordelen ved flexleasing fuldstændig forsvandt.
Det var helt anderledes med autoklasse.dk hvor Michael meget tålmodigt svarede på alle mine spørgsmål (jeg havde mange) og jeg endte med et tilbud på min drømmebil som var væsentligt bedre end de andre jeg havde fået.
Bilen, en 2015 Audi TT med alt i udstyr, fandt vi i fællesskab frem til hos en forhandler i Tyskland, og autoklasse.dk sørgede derefter for alt i forbindelse med check af bilen og selve hjemtagelsen.
Kort tid efter hentede jeg min TT hos autoklasse og der mødte mig et fantastisk syn - endnu bedre end jeg havde drømt om, perfekt klargjort, og fuldstændigt som at hente en spritny bil :-)
Alt i alt en super oplevelse med autoklasse.dk og jeg har sidenhen anbefalet dem til mange venner og bekendte". 

Rasmus Christensen


"Jeg har nu ingået kontrakt nr.2 med Michael fra autoklasse.dk, med stor tilfredshed. Michael guidede mig igennem leasing junglen og udarbejde en super kontrakt tilpasset mit behov. Er nu godt kørende med tryghed i hovedsædet".

Allan Handreck"Igennem en lang årrække, har vi leaset biler i high-end segmentet, og har således gjort os en del erfaringer på området – ikke alle har været gode – faktisk langt fra.
Fra allerførste kontakt med Michael fra Autoklasse, følte vi os i trygge hænder. Han responderede prompte på (mange) mails, han afsøgte muligheder og løsninger på alle vores særlige behov, og han vendte hver gang tilbage med saglige og reelle svar.
At finansieringsvilkårene endvidere var særdeles konkurrencedygtige og ligeledes blev håndteret til UG, gjorde kun oplevelsen endnu bedre.
Det hele ender med en lykkelig levering af vores drømmebil 3 dage før jul – dette til trods for, at den kom med fragtfirmaet fra Tyskland til Hørsholm den 20. december, nåede at blive synet, indregistreret OG fik monteret nye vinterdæk i specialmål hentet hjem fra Frankrig!!
Super seriøst, kompetent og professionelt firma, der kæmper lige indtil bilen er tilfredsstillende leveret hos kunden.
Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til Autoklasse, og vil klart lease vores fremtidige biler hos dem".

Jesper og Laura


"Min oplevelse hos autoklasse.dk har, lige fra de indledende samtaler og indtil den endelige leasingaftale blev indgået, udelukkende været positiv.
Under hele forløbet har jeg følt mig i gode hænder hos Michael. Hans entusiasme indenfor biler og hans fokus på både at sikre et produkt af god kvalitet og samtidig til en yderst konkurrencedygtig pris, har virkeligt imponeret mig".

Kristian B"Jeg er meget tilfreds med den service, vejledning og levering, som autoklasse.dk har sørget for. Jeg har mødt stor hjælpsomhed ifm. mine spørgsmål. F.eks. som nybegynder indenfor flexleasing har det været betryggende at få fyldestgørende vejledning. Derudover har autoklasse.dk været flittig til at viderebringe mine spørgsmål til tyske bilsælgere, så jeg kunne være sikker på at tage den helt rigtige beslutning.
Jeg har næsten altid modtaget svar på mine emails indenfor ganske kort tid – fra tidlig morgen til sen aften.
Autoklasse.dk gjort et rigtig godt stykke arbejde med at finde den helt rigtige bil, som har kørt få kilometer, fremstår i en rigtig flot tilstand og som opfylder alle de ønsker, jeg havde til bilen, plus endda et par stykker ekstra. Bilen blev leveret som lovet, og hele overdragelsesforløbet har kørt problemfrit".

Simon T-Larsen